NOTICIES I INFORMACIONS D’INTERES

Tornem a la normalitat

A partir de la propera setmana, comencem a normalitzar la presència a les nostres oficines i l’atenció directa a les famílies, això si, amb totes les garanties d’higiene i protecció que recomanen les autoritats sanitàries.


Comencem a preparar la normalitat
Logo Marc

Aquest retorn preveiem iniciar-lo la primera setmana de juny, i ho farem de manera progresiva, garantin en tot moment la seguretat, tant dels treballadors, com de les famílies que venen a les nostres dependències…..


SITUACIÓ EXTRAORDINÀRIA PER MOTIU DEL CORONAVIRUS

Donada la situació d’excepcionalitat que estem visquent, Cel Obert, seguint el consell de les autoritats sanitàries, ha pres una sèrie de mesures que poden afectar al servei que donem a les famílies que han dipositat en nosaltres la seva confiança……….


CEL OBERT participa en unes jornades a Mèxic

En Xavier Garcia, responsable del Servei Terapèutic en Acollida i Adopció de l’Associació CEL OBERT, ha participat, com ponent, durant aquest mes de juny, en unes jornades sobre Constel·lacions Familiars a la ciutat de Mèxic D.F.


Cerquem famílies per acollir infants

Hi han molts infants amb dificultats en el seu entorn de convivència i que tindrien moltes més oportunitats envoltats d’un ambient familiar normalitzat. És per aquest objectiu que necessitem trobar famílies que puguin acollir infants.

Si esteu interessats, no dubteu en trucar-nos per concertar una trobada i informar-vos amb detall de quines modalitats i condicions envolten aquesta decisió.