NOTICIES I INFORMACIONS D’INTERES

CEL OBERT, L’ENTITAT AMB MÉS SEGUIMENTS DE FAMÍLIES ACOLLIDORES

Des del passat mes d’octubre, Cel Obert hem consolidat la gestió que tenim delegada de l’ICAA (Institut Català de l’Acolliment i l’Adopció que depend de la Generalitat de Catalunya) amb 2 equips de treball.
Amb aquesta concessió, Cel Obert es constitueix com l’Entitat que gestiona un major nombre de seguiment de famílies adollidores a tota Catalunya.
Aquest fet, a l’hora de d’orgull pel reconeixement d’una feina ben feta, ens omple de responsabilitat per seguir donant un bon servei i recolzament a les famílies que estan desenvolupant una feina tan maravellosa, com és l’acolliment d’infants,

Tornem a la normalitat

A partir de dilluns dia 6 les nostres oficines funcionaran normalment encara que, per raons de mantenir la distància social, no hi serà present la totalitat del personal al mateix temps.

És per aquest motiu que us demanem que per qualsevol consulta, demanda, o tema que tingueu de tractar, us adreceu primer telefònicament per concretar les hores de visita.

Poc a poc anem retrobant la normalitat que tant hem desitjat

Comencem a preparar la normalitat

Aquesta empresa ens ha facilitat pantalles de protecció individual per a que les visites amb les famílies les podem fer amb la màxima seguretat possible.

Tanmateix estem preparant els nostres despatxos per poder oferir totes les condicions d’espai i higiene que recomanen les autoritats sanitàries.

A partir de la primera setmana de juny, tenim previst comenzar a disposar dels nostres locals amb normalitat.
La reincorporació serà paulatina.

Qualsevol dubte que podeu tenir, no dubteu en contactar amb nosaltres per poder aclarir-la

K MASCARILLA col·labora amb la seguretat dels infants i les famílies d’acollida

És la manera que te K MASCARILLA, no només de col·laborar en la lluita contra el coronavirus, fabricant mascaretes per a la seva protecció, sinó també d’anar més enllà en el marc del compromís social destinant el 10% de la seva producció a col:laborar amb la nostra Entitat
Celobert distribuirà entre les nostres famílies, les mascaretes que ens siguin facilitades, tant pels infants acollits com per a les pròpies famílies.

Podeu col·laborar, adquirint aquestes mascaretes visitant la pàgina webb: https://kdemaskarilla.com/

SITUACIÓ EXTRAORDINÀRIA PER MOTIU DEL CORONAVIRUS

En aquest sentit, en la mida que ens és possible, hem facilitat la possibilitat de que els nostres treballadors i treballadores puguin desenvolupar la seva tasca per via telemàtica des del seu domicili.
Tanmateix, i per indicació de l’ICAA, han estat suspeses les visites dels infants amb les seves famílies biològiques.
Els treballadors i treballadores de Cel Obert seguiran en contacte amb les famílies de les que son referència i atenent qualsevol necessitat qiue es pugui plantejar.
A tal efecte segueixen actius els correus electrònics:
administracio@cel-obert.org i celobert@cel-obert.org,
aixì com el telèfon d’urgència: 620.192.977.

Amb aquestes mesures esperem contribuir a guanyar aquesta batalla contra el virus, i esperem que pogueu disculpar les alteracions en el normal desenvolupament de les nostres tasques.

Rebeu una salutació i recordeu que, junts podrem

Setmana de l’Acolliment

Del 31 de maig al 8 de juny, l’Institut Català de l’Acolliment i l’Adopció de la Generalitat de Catalunya (ICAA), en col.laboració amb diferents ajuntaments de tota Catalunya, organitza la setmana de l’Acolliment Familiar.

Durant la setmana hi hauran activitats com ara exposicions, xerrades, parades informatives i una obra de teatre (veure folletó anex).

Les activitats es duran a terme en els municipis de:
Amposta, Barcelona, la Bisbal d’Empordà, Cambrils, Cornellà de Llobregat, l’Escala, Girona, l’Hospitalet de Llobregat, Lleida, Mataró, Palamós, Reus Ripoll, Sabadell, Sant Boi de LLobregat, Tarragona, Tàrrega, Torroella de Montgri, Tortosa i Valls.

Per ampliar la informació, no dubteu en trucar-nos.

Setmana acolliment 2o17 revers